SORRY! ER ZIJN GEEN ITEMS GEVONDEN...

SHOP BRIXTOL

Brixtol Textiles is een Scandinavisch kledingmerk. Het merk biedt een verscheidenheid aan trenchcoats, windjacks, pufferjassen en ook wollen jassen gemaakt van hoogwaardige materialen. Shetlandwol, gewaxt katoen en de waterafstotende afwerking zorgen bijvoorbeeld allemaal voor weerbestendige items. Omdat het merk zich laat inspireren door de modecultuur uit de jaren 60 en Britse werkkleding, combineert Brixtol Textiles op een slimme wijze klassieke details met moderne Scandinavische silhouetten.

Oprichters Gustav Kjellander en Emil Holmström streven er voortdurend naar om tijdloze klassiekers opnieuw te definiëren. Kortom, het merk past perfect bij het zoeken naar kwalitatieve bovenkleding met een twist. Bij KLUP DE DAG focussen we ons met name op de heren en dames winterjassen van Brixtol, in het bijzonder de wollen trenchcoats. Hier onder een kleine opsomming van de populaire modellen:

– Brixtol Union Herenjas
– Brixtol Ian Herenjas
– Brixtol T-Coat Herenjas
– Brixtol Edie Damesjas
– Brixtol Deb Damesjas

De Brixtol Textiles heren en damesjassen worden voornamelijk in Europa geproduceerd met wol afkomstig uit Portugal of Schotland. Dit maakt het tot een super sustainable product!

BRIXTOL EN KLUP DE DAG

Het is heel simpel, wij zochten een klassieke wollen jas. Die zochten wij zowel voor dames als voor heren, iedere inkoop ronde keken we stiekem toch even bij Brixtol Textiles, uiteindelijk konden we het niet laten. En we kunnen niet anders zeggen dan dat het een groot succes is! Brixtol Textiles is precies wat wij zochten en blijkbaar onze klanten in Leeuwarden en op onze Webshop ook. Wat een kwaliteit, wat een prachtige silhouetten, goed te combineren met welke stijl je garderobe ook is. WE LOVE BRIXTOL.

KLUP DE DAG is een Multibrand Store gevestigd in Leeuwarden en Groningen. In onze winkels en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot Samsoe Samsoe jurken voor Dames. Je vindt het in onze kledingwinkel of op de webshop van KLUP DE DAG

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de ARTE ANTWERP collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

Spot ons in real life:

Klup De Dag Groningen

Klup De Dag Leeuwarden

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de BRIXTOL TEXTILES collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Elvine, Clarks Originals, Universal Works en Olaf Hussein