27.08.2021 DE BLOTE BENEN GAAN WEER OP STAL

Dag rokjes, dag tenen in slippers en dag blote schouders. Hallo winterjas. Vrijdag 20 augustus is de eerste doos van Elvine binnen gekomen. Buiten is het nog lekker rond de 21 graden. Here enters winter in Holland. Oh, en ook de mooie wollen jassen van Brixtol, die wil je niet missen. 

Wij klupkids kunnen de klok erop gelijk zetten, wie wanneer welk seizoen binnen komt voor een bepaald artikel. Toch wordt het even een man – vrouw kwestie. Omdat we het interessant en fascinerend vinden hoe verschillend het is tussen man en vrouw in het komende seizoen. 

Wanneer deze binnenkomen, en dat is vroeg; augustus en september, mannen zitten nog lekker op het terras met een biertje. Vrouwen trekken alle damesjassen en kleuren aan om de juiste keuze te kunnen maken. En begrijp me niet verkeerd, ik doe dit ook hoor! 

De winterjas. Yahaas! Eentje die heerlijk warm, waterdicht, en de nieuwste trendkleur heeft. Och, wat is dit genieten. En voor dames, zo lang mogelijk. Liefst tot aan de enkels zodat we niet koud worden op welke manier dan ook. 

Over mannen kunnen we kort zijn, wanneer de temperatuur onder de 8 graden is of het regent 2 dagen. Dat is het moment voor hen om een winterjas aan te schaffen. Ik krijg opeens zin in de winter.

Geschreven door Gwen Fuchs

  • Geen producten in winkelmand.