03.01.2023 EUROSONIC NOORDERSLAG 2023

18 januari t/m 21 januari barste het ESNS geweld los in Groningen dit jaar doken we er vol in met z’n allen: Heel veel muziek, bier, gezelligheid en opbouwen/afbouwen!

Wat hadden we allemaal op de planning staan?
1- Donderdag en vrijdag hadden de heren van Fabric een kantoor in onze winkel
2- Vrijdag avond waren wij onderdeel van Grunnsonic een onofficieel officieel onderdeel van het festival. Jadi D en Rommy Gabay kwamen bij ons spelen!
3- Zaterdag in de middag hield Warner Music een showcase in het achterste gedeelte van de winkel: The Hisunz.
4- Last minute fix: Vision Recordings een label gerund door Noisia kwam op vrijdag een pop-up show gooien in de winkel, madness!  
Heel de week door was er constante gezelligheid door de ‘klanten’ van Fabric die langskwamen, deze mannen runnen een merchandise shop gericht op muzikanten en daarbij huisvesten zij ook enkele artiesten als Jungle By Night en Tramhaus voor de Belgische markt. Tramhaus was trouwens een van dé hypes van Eurosonic, altijd volle bak als zij op het podium stonden.

Over de dagen heen hadden we constant DJ’s in onze window die de mooiste platen op legden. Ons eigen Klup Soundsystem werd afgewisseld door Deepgrooves baas Ruben Planting, Christian Thomas, Jesper Vos en dus de boys van Vision Recordings.

Vision Recordings legde via via contact met ons en binnen no time hadden we een pop-up party met deze boys geregeld, na een hype op Insta te hebben gegooid kwam hun hardcore support er al snel op af. Elektronische beats uit alle hoeken en gaten van de EDM passeerden de revue: UK, House, Break, Drum ’n Bass, alles! Lekker lekker lekker!!

Vrijdag avond liep de hut al snel vol, na dat we heel de winkel omgetoverd hadden tot een poppodium, voor Jadi D en Rommy Gabay. Het was tijd voor Grunnsonic, een event waar we echt naar uitkeken. Jadi D trapte de avond af met een volle bak, circa 300 man vulden de Klup en gingen los op haar beats en scherpe lyrics.

‘The word was on the street’ want iedereen begreep dat het bij Klup aan was, Jadi D had het vuur ontstoken en zorgde er zo voor dat we bij Rommy Gabay echt mensen moesten gaan weigeren, de hut was echt rampenstampensvol! Rommy speelde de spotlights uit onze rails, de gordijnen uit de paskamers en de sterren van de hemel. De meid knalde er even een showtje door van heb ik jou daar.
Jadi D en Rommy Gabay, respect voor jullie en nogmaals dank voor jullie fantastische gig in onze winkel! Dames en heren check deze ladies uit op Spotify!

Zaterdag was het tijd voor Warner Music. We verbouwden het achterste gedeelte van onze winkel, sloten deze af voor publiek en maakten het tweede podium van de week. De lieve Spanjaarden van The Hisunz maakte de hype waar en wij waren mega trots dat een band als deze bij ons heeft gespeeld! Hup, Spotify openen en de band checken!

Eurosonic en iedereen die er was, we hebben van je genoten! 100% zeker dat onze planning er volgend jaar 3 keer zo dik uit zal zien. We can’t wait to party again!

  • Geen producten in winkelmand.