23.01.2023 JOINED THE KLUP: OVAL SQUARE

 

Hé dames, speciaal voor jullie hebben we een nieuw merk aan onze brandlist toegevoegd. WELCOME TO THE KLUP: OVAL SQUARE !

Langzaam aan komt de nieuwe spring-summer 2023 collectie voor mannen en vrouwen binnen van onder andere Carhartt WIP, Arte Antwerp, Olaf Hussein, Obey, Another-Label en zo ook ons gloednieuwe merk Oval Square. Oval Square beschikt over een mix van hedendaagse fashion en duurzame silhouetten. Het is voor vrouwen die creatief zijn met hun eigen originele style en niet bang zijn om op te vallen, maar tegelijk ook classics en goede basics op waarderen.

Het doel van het merk is om iedereen het vertrouwen te geven de items te dragen waar zij zich goed bij voelen en zin in hebben. Daarnaast is het concept om de ‘usual suspects’ uit te dagen door onderscheid te creëren in styling en ontwerp, om zo je eigen persoonlijke look te inspireren.

Een pakkende quote door Oval Square betreft: ”Normality does not exist, and imperfection is our perfection.”

Ook zijn er een aantal belangrijke waarden die het merk vertegenwoordigd:

  • Overtreed regels, maar geen tradities.
  • Laat je inspireren om jezelf te zijn.
  • Eenvoudig, maar nooit saai.
  • Wees trots, maar nooit pretentieus.
  • Ga bewust om met Moeder Aarde!

 

Met deze mooie waarden in het hoofd worden prachtige kleding collecties gecreëerd. Vanaf nu vind je je favoriete SS23 jacket, dress, skirt, top, shirt of trousers van Oval Square bij ons 🙂

 

  • Geen producten in winkelmand.