27.02.2023 KARHU INTRODUCEERT “THE FOREST RULES.”

                                 

Het Scandinavische merk, Karhu komt uit Finland, is terug met een gloed nieuwe sneaker-collectie voor het voorjaar. Afgelopen vrijdag, 24 februari, dropte Karhu niet één, of twee, maar drie sneakers in ‘’earth- toned colourways’’ : de collectie bevat een Synchron Classic, Fusion 2.0 en Legacy 96.

Dit voorjaar moedigt Karhu je aan om je tent en slaapzak mee te nemen en je te houden aan “The Forest Rules.” De volgende drops met nieuwe sneakers die worden ge-released zullen ook geïnspireerd zijn door specifiek samengestelde regels. De regels van het bos bestaan uit drie hoofd thema’s: dieren in het wild, veiligheid en behoud. De eerste drop van dit seizoen is verbonden aan het volgen van de juiste etiquette bij dieren in het wild. Wanneer het gaat om genieten van de natuur en van de dieren die hier leven zijn er een aantal simpele regels die we moeten onthouden: 1:  Kijken mag, maar aanraken niet. 2: Let goed op dat de flits van je camera uit is bij het fotograferen, en 3: Deel nooit je eten. 

Met deze release hoopt Karhu dat je niet alleen de regels van het bos naleeft, maar dat je ook denkt en weet dat de regels echt gelden! Dit is omdat er geen fijnere plek bestaat om tijd door de brengen dan in de mooie en vrije natuur. 

Houd onze winkels of website goed in de gaten en ontdek de verschillende stijlen die Karhu gaat releasen! Voor nu zijn de onderstaande Karhu Sneakers bij Klup De Dag beschikbaar, zowel op onze webshop als bij Klup De Dag Leeuwarden en Klup De Dag Groningen. Bij Klup De Dag bieden we zowel Karhu Dames Sneakers aan, als Karhu Heren Sneakers. Neem snel een kijkje op de Karhu pagina en ontdek welke Sneakers er zijn.

Karhu Fusion 2.0 (F804145) Abbey Stone / Pink Yarrow
Karhu Legacy 96 (F806052) Green Moss / Jet Black

                           

  • Geen producten in winkelmand.