21.04.23 KLUP SOUNDSYSTEM

Al een tijdje speelden we met het idee om Klup Soundsystem daadwerkelijk uit te rollen. Bij Klup De Dag werken vele mensen die naast dat ze hun werk op een zo leuk mogelijk manier professioneel uit oefenen ook allemaal nog meerdere talenten er bij hebben! Als het dan om muziek draait hebben we bijvoorbeeld Jesse bij ons werken die met zijn hiphop-act en band Steeby and the Better Days flink aan de weg aan het timmeren is. Komende 5 mei staat hij bijvoorbeeld op de MainStage van het Bevrijdingsfestival in Groningen, Whuut, Sick!

Maar zo werken ook Rick en Rick bij ons en met goede vriend van de show Pim Holthof vormden zij afgelopen 17 april ons nieuwe project: Klup Soundsystem.

Klup Soundsystem is de paraplu-naam voor een feestelijk moment, wat overal plaats kan vinden, op ieder moment van de dag en iedere keer weer in een wisselende samenstelling. Ons personeel en/of vrienden van de Klup kunnen achter de decks staan, de samenstelling is dus wisselend! De aftrap was op Fenix Festival wat georganiseerd werd door Friesland Pop in samenwerking met Neushoorn Leeuwarden. En wat een avond was het! De zaal was vol en totaal on fire! Goede vriend Patrick had te gekke visuals gemaakt en Rick, Rick en Pim gingen als een raket.

 

29 April zie je Klup Soundsystem bij onze maten van Deeptrax op hun label avond in Neushoorn. Dit keer is dat een XL editie want er zijn twee zalen en niemand minder dan de Sluwe Vos komt ook even wat plaatjes leggen.

Houdt onze Instagram en Facebook page in de gaten als je zin hebt in nog meer gezellige dans momenten samen met Klup Soundsystem!

  • Geen producten in winkelmand.