14.04.2021 KLUP DE DAG GRONINGEN

Op 1 juni 2019 kwam de droom van Ivo en Rick uit. Ze openden een kledingwinkel aan de Nieuwestad 53 in Leeuwarden: KLUP DE DAG. Inmiddels heeft KLUP al uit mogen groeien van 270m2 naar zo’n 360m2 winkeloppervlakte. Daarnaast zijn we – uiteraard – gaan ontdekken wat er in digitale wereld te beleven valt. Al snel volgde er ook een online winkel waardoor we nog meer mensen bij de KLUP kunnen laten betrekken.

We bekijken dingen graag positief. Al is deze tijd waarschijnlijk voor niemand de leukste geweest. Wel hebben we het gevoel dat corona het lokale gevoel versterkt heeft. De support die we kregen groeide. Leeuwarden en omgeving liet ons weten dat het bevalt om onder een dak spijkerbroeken, hoodies, jurken, sneakers en accessoires te kunnen verkopen. En steeds meer merken sloten zich bij ons aan. Levi’s, Carhartt WIP, Obey, Selected, Libertine-Libertine, Arte, OLAF, Karhu, Hvisk, Universal Works en nog veel meer.

Laatst zeiden we tegen elkaar: ”Vroeger hadden we het ook altijd zo leuk in Groningen. Wie weet, ooit…” En nu is het dan eindelijk zover. We mogen de KLUP nog meer gaan uitbreiden. Vol trots kondigen we aan dat KLUP DE DAG in september dit jaar naar het mooie Groningen (ook wel 050) komt. 

Wat kan je straks aantreffen bij KLUP DE DAG in Groningen? Ongeveer 280m2 aan kleding, schoenen, accessoires voor mannen en vrouwen. De merken houden we nog even geheim. Maar zodra de opstelling gemaakt is zullen we dit zo snel mogelijk met jullie delen op onze socials. En waar gaat KLUP DE DAG zich eigenlijk vestigen? In de gezelligste straat van Groningen: Oosterstraat, nummer 27.

Dus, houd heel September vast vrij voor een openingsfeestje. De exacte datum volgt later. Wij proosten alvast op een nieuwe winkel, een nieuwe stad, heel veel nieuwe leuke mensen en nieuwe mooie verhalen. Wij kunnen niet wachten. Wil je meer van ons weten? Bel of mail ons dan gerust.

Liefs,
Rick en Ivo

Geschreven door KLUP DE DAG

  • Geen producten in winkelmand.