28.03.23 MEET THE KLUP : DIRK SPAAIJ

Vandaag nemen we een kijkje in het hoofd van Dirk, onze sneakerhead! Naast zijn liefde voor sneakers, vind Dirk het ook ontzettend leuk om bij ons op de vloer te staan. Hij is de “Organize Goeroe” van ons team, die altijd fit en scherp is. Wil je meer weten over Dirk en zijn passie voor mode? Lees dan dit volgende MEET THE KLUP stuk. ENJOY!

Hi, mijn functie bij Klup   voldoet aan meerdere taken: assistent filiaal manager, verkoopmedewerker, orde en netheid specialist en opper magazijn medewerker ‘haha’.

Ik ben werkzaam bij Klup Groningen sinds   augustus 2021. En 25 september 2021 werd Klup De Dag in Groningen geopend.

Werken bij Klup is   gezellig, open en vrij. Het voelt niet als mijn werk. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen in de dingen die jij interessant vind.

Het tofste kledingmerk bij Klup op dit moment vind ik    dan kies ik voor Carhartt WIP. Steady en niet al te gek. De collecties voldoen aan mooie basis items en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Ook is het vet dat ze te gekke gadgets creëren zoals hondenriemen, deurmatten, drinkflessen, keychains, stickers en noem maar op.

De best geklede persoon die ik ken is    daar heb ik oprecht nog nooit over nagedacht. Ik draag en doe altijd waar ik mezelf “chill” bij voel. Vaak laat ik mij inspireren door mensen die ik voorbij zie komen op straat, maar niet specifiek door één persoon.

De meest bijzondere ervaring tot nu toe bij Klup    vind ik de avond voor de officiële opening van Klup De Dag in Groningen. We hebben toen een speciaal momentje genomen voor het ophangen van het eerste kleding item. Dit maakte mij trots.

Ook wil ik graag benoemen dat het hele proces, van helemaal niets tot wat we nu hebben bereikt, erg bijzonder is voor mij. Ik ben hier natuurlijk sinds de opening en heb de gehele ontwikkeling van Klup De Dag in Groningen mee gemaakt.

Mijn favoriete dier is   een hond. Honden zijn echt fantastisch, maar ik vind apen ook altijd bijzonder om te zien. Gek dat we zoveel terug kunnen herkennen van de aap in de mens.

Mijn favoriete hangout van de stad is   op vrijdagavond naar de Uurwerker in Groningen. En door de week ga ik graag in de pauze naar The Smooth Brothers voor lekkere smoothie en een broodje.

Item(s) die echt niet mogen ontbreken in je kledingkast    een paar vette Karhu Fusion 2.0 sneakers en dan vooral in de kleur Lily White/ Impala. Ook vind ik dat een Newel Pant van Carhartt Wip onmisbaar is in je collectie. Dit is voor mij de perfecte Heren Jeans.

Mijn style kan je omschrijven als   streetstyle met een sportief tintje. Lekker oversized en comfortabel.

Mijn beste was-tip voor jou is   kleur bij kleur. Nieuwe kleding of stukken waarvan je niet wilt dat de kleur verbleekt kan je het beste op de hand wassen.

Meest onderschatte kledingstuk    zijn sokken! Ik maak altijd mijn outfit af met een paar ‘matching’ sokken. De Sokken van Obey zijn wel mijn favoriet!

Favoriete schoen uit Klup om te dragen is    ik twijfel tussen sneakers van Karhu en Vans. Mag ik ook allebei kiezen? Want dan kies ik voor een paar classic Vans Old Skool 36 DX en Karhu Fusion 2.0 Lily White/ Impala.

Welk item uit de SS23 collectie moeten mensen echt gaan checken    dit is de Karl Logo Knit van Arte Antwerp en de American Half-zip Script Sweater in de kleur: Violenda van Carhartt Wip.

  • Geen producten in winkelmand.