MEET THE KLUP: FÉBE PILLEN

In dit “Meet the Klup”-gesprek duiken we regelrecht in de gedachten van Fébe. Waarschijnlijk heb je haar al eens ontmoet op de werkvloer met haar aanstekelijke smile op het gezicht en werd je warm welkom geheten met een lekker bakje koffie of thee. In het volgende interview komen jullie meer te weten over Fébe en haar kijk op mode en inspiratie bronnen. ENJOY!

Hi, mijn functie bij Klup    is verkoopmedewerker en ik ben verantwoordelijk voor de customer service, zowel voor de webshop als in de winkel. Dus mocht er iets zijn met je aankoop, zoek ik met jou voor een passende oplossing.

Ik ben werkzaam bij Klup Leeuwarden sinds    mei 2021.

Werken bij Klup is    als een tweede thuis. “Ja, want soms pak ik mijn huissleutel in plaats van mijn Klup sleutels.” Het is voor mij een hele fijne werksfeer, waar ik veel leer over mode maar ook over mezelf. Mijn collega’s voelen als mijn bonus familie. We kunnen keihard werken met zijn allen en daarnaast ook tijd maken voor een persoonlijk gesprek.

Het tofste kledingmerk bij Klup op dit moment vind ik    moeilijk om te kiezen, maar ik ga voor Samsoe Samsoe. Samsoe Samsoe is kwalitatief erg goed, vrouwelijk en comfortabel.

De best geklede persoon die ik ken is   mijn oma en Vivian Hoorn. Vivian straalt zelf vertrouwen uit en ze is zich bewust van wat ze draagt. Dit zie je terug in haar kleding stijl. Daarnaast, zien mijn oma en Vivian er eigenlijk altijd tip-top uit alsof ze een modeshow gaan lopen.

De meest bijzondere ervaring tot nu toe bij Klup    is dat ik mee mocht op inkoop. We zijn naar Wrangler en Denham geweest in Amsterdam. Daarna gingen we lekker wijn drinken op het terras met Gwen en Ivo. Het was voor mij echt een cadeautje dat ik mee mocht en ik vond het cool om items uit te zoeken voor de verkoop bij Klup De Dag.

Mijn favoriete dier is    een hond, kat of een paard. Ik kan niet kiezen.

Mijn favoriete hangout van de stad is   Café De Dikke van Dale in Leeuwarden. Daar heb je goede koffie met heerlijke appeltaart. Dikke is eigenlijk mijn stamkroeg waar ik met vrienden afspreek en kletsen we bij met een speciaal biertje of een glas rode wijn.

Item(s) die echt niet mogen ontbreken in je kledingkast    is een Levi’s Ribcage. Vooral de Levi’s Ribcage Straight Ankle Ojai Shore in het licht blauw. Dit is de perfecte broek. Maar ook is mijn Kangol petje een must! Die heb ik in verschillende soorten en materialen waardoor ze perfect zijn voor elk seizoen en gelegenheid.

Mijn style kan je omschrijven als     Ik kan het moeilijk een naam geven, maar ik houd van comfortabel met een sexy touch. Graag draag ik iets waar ik me vrouwelijk in voel want dat maakt mij zelfverzekerd. Ook heb ik heb met mezelf afgesproken dat ik minder zwart moet kopen, en juist meer kleuren. En ik vind het leuk om items te kopen waarbij mijn vriendinnen zeggen “dit is echt een Fébe item.”

Mijn beste was-tip voor jou is    gele vlekken insprayen met DASTY, Thanks mom! Het werkt echt. Wasparfum is ook een geweldige toevoeging, vooral voor je beddengoed.

Meest onderschatte kledingstuk    zijn goede sokken. Ik zal heel eerlijk bekennen dat voordat ik bij Klup werkte ik een allergie had voor witte sokken. Maar ik heb nu zo veel witte sokken van Obey in mijn kast dat ook ik niet meer mis grijp. Het leuke aan sokken vind ik dat ze je outfit subtiel kunnen afmaken. Dan komt toch weer mijn omaatje naar boven bij wie ik het oog voor detail heb afgekeken.

Favoriete schoen uit Klup om te dragen is   zijn de Hi-tec HTS Shadow Rgs Gardenia/ Downtown Brown. Deze zijn comfortabel, lopen lekker en zien er ook nog stoer uit. Ik heb maat 41, maar in deze Hi-tec’s vind ik dat mijn voeten alsnog klein lijken.

Welk item uit de SS23 collectie moeten mensen echt gaan checken    alles van Oval Square, want dit is nieuw, “girly” en anders dan wij gewend zijn bij Klup. Mijn favoriete item van Oval Square is de Ostrom Dress in het paars tie dye.

  • Geen producten in winkelmand.