10.03.23 MEET THE KLUP : GWEN FUCHS

In dit stuk laten we de kleuren van Gwen zien. Gwen zorgt er namelijk voor dat de winkel er kleurrijk, netjes en vrolijk bij hangt. Ook geeft zij elk item in de winkel een welverdiend plekje. Zij verzorgt niet alleen de kleding, maar ook als ‘’Klup mama’’ is zij niet te missen voor ons als ‘’Klup kids.’’ Wil je meer te weten komen over haar? Lees dan dit volgende interview. ENJOY!

Hi, mijn functie bij Klup   is Creative Director. Dit is overkoepelend voor: VM (visual merchandise), inkoop, fotoshoot organisatie en zoals iedereen: verkoop. Ook vul ik de punten aan bij Rick en Ivo waar zij soms op vastlopen, met z’n drieën kunnen wij goed sparren. En als kers op de taart mag ik mezelf ‘’Klup mama’’ noemen.

Ik ben werkzaam bij Klup De Dag Leeuwarden sinds   28 mei 2019. 1 juni werd Klup Leeuwarden geopend. Dit weet ik nog als de dag van gisteren.

Werken bij Klup is.  fabulous!! Het is werk, maar het voelt als een bedrijf runnen met vrienden en familie.

Het tofste kledingmerk bij Klup op dit moment vind ik    Lois en Oval Square. Oval Square, omdat dit een andere ‘’edge’’ heeft dan de andere merken en Lois heeft zowel een vrouwelijke als een stoere kant. Hiermee bedoel ik dat als je een vrouwelijke jeans zoekt, je deze ook als ‘’stoer’’ kan dragen en andersom. Los van dit ben ik sowieso erg blij met ons aanbod dames jeans. Zo hebben we bijvoorbeeld ook altijd een mooi aanbod in Dames Levi’s Jeans.

De best geklede persoon die ik ken is   Yara Michels en Claire Lucia. Beide vrouwen zijn heel verschillend, maar ik kan me met beide identificeren in hoe zij zich kleden, en ook in hen zogenoemde ‘’life struggles.’’ Wat mij vooral aanspreekt is dat ondanks hun bekendheid als influencers, ik ze alsnog heel eerlijk en echt vind.

De meest bijzondere ervaring tot nu toe bij Klup    vind ik de functioneringsgesprekken, die zijn een positief traantje waardig.

En natuurlijk het tripje naar Como in Italië voor de Lois Spring/Summer collectie. Samen met Ivo reisde ik af naar het prachtige Italië en wat voelde dit speciaal! Ook omdat we door zo’n geweldig merk werden uitgenodigd om daar naartoe te komen, terwijl we als Klup De Dag nog niet eens zo lang bestaan. Het was een weekend vol inspiratie, leuke mensen, een prachtige show en heerlijk eten. En ‘s ochtends vroeg zijn we samen nog gaan zwemmen in het Como meer. Om deze reis voor mijn ‘’werk’’ samen met Ivo te mogen meemaken was een ervaring om nooit meer te vergeten.

Mijn favoriete dier is   een kip. Ik ben geobsedeerd door kippenfilmpjes op Instagram. Ze zijn mega lollig en ik kan het enorm waarderen dat sommige mensen zoveel aandacht besteden om zo’n video te maken.

Mijn favoriete hangout van de stad is   hopelijk een toekomstige hangout: restaurant de Groote Wielen in Leeuwarden. Langs het water zitten, mooi uitzicht, eten en drinken zijn de ingrediënten voor een top hangout. Voor koffie ga ik het liefst naar Nero en voor lunch naar Bagels and Beans.

Item(s) die echt niet mogen ontbreken in je kledingkast   zijn goede sneakers. Ik ben nu helemaal verliefd op de Mizuno Waverider 10 en de nieuwe Pearl S-Strike suède in het wit met zwart van Stepney Workers Club. Allebei een verschillende sneaker, maar ik draag ze beide met veel plezier en comfort!

Mijn style kan je omschrijven als   dat gaat soms echt van vrouwelijk naar ‘’geen idee wat ik aantrek.’’ De ene dag in een jurkje en de andere dag in een stoere Dames Levi’s 501 met een oversized Obey Sweater. Comfort vind ik vooral erg belangrijk!

Mijn beste was-tip voor jou is  kleding uithangen in plaats van direct in de wasmachine te gooien, dit scheelt een hoop wasbeurten en blijft de kwaliteit van je kleding op z’n best.

Meest onderschatte kledingstuk   is misschien wel een winterjas. Iedereen heeft daar zijn eigen idee bij: ik vind het belangrijk dat een winterjas warm, groot en puffy is. Ook moet ik er comfortabel mee kunnen fietsen en wandelen. Eén keer goed investeren in een winterjas vind ik belangrijk, zodat je hier jaren plezier van kan hebben in plaats van meerdere jassen moeten aanschaffen en je niet echt tevreden bent. De dames winterjassen van Elvine voldoen voor mij aan al mijn voorwaarden, haha!

Favoriete schoen uit Klup om te dragen is   ik kijk er naar uit om de Birkenstock sandalen weer te dragen. Mijn favoriete model is de Arizona in suède. Op de lange warme zomer dagen kan ik het dan lang volhouden in de winkel, uiteraard gaan ze ook altijd met me mee naar het strand.

Welk item uit de SS23 collectie moeten mensen echt gaan checken   de dames jurkjes van Another-Label en Samsoe Samsoe. Er komen zoveel mooie jurkjes binnen, waardoor het voor mijn bijna onmogelijk wordt om er één in het speciaal te noemen. De jurken verschillen van lengte, stof keuze, mouw lengte, kleuren, maar dat maakt het voor ons juist extra leuk ze te verkopen. Wanneer het zonnetje weer gaat schijnen kunnen wij lekker flaneren is deze mooie jurkjes, ik heb daar nu al zin in!

  • Geen producten in winkelmand.