31.07.2021 UPCOMING BRANDS

Om jullie blij te kunnen maken met de beste collecties kleding, schoenen en accessoires doen we bij KLUP DE DAG altijd hard ons best om op de hoogte te zijn van de huidige en opkomende trends. Langzaam komt de nieuwe fall-winter 2021 collectie voor mannen en vrouwen alweer binnen van onder andere Carhartt WIP, Arte Antwerp, Olaf Hussein, Obey, Lois en Scotch and Soda. Naast alle trends in kleuren en stylen, zijn we altijd op zoek naar de mooiste en nieuwe merken. Zowel bekende als wat minder bekende. Door met ze te gaan samenwerken, laten we alle nieuwe ontwikkelingen in de mode overwaaien naar Friesland en Groningen. Aangezien we graag alles met jullie delen, kunnen we het niet laten om te vertellen wat er de komende tijd nog allemaal gaat komen.

Een nieuw merk wat vanaf vandaag in de winkel hangt is Basic Apparel voor dames, afkomstig uit Denemarken. Sinds 2013 is Basic Apparel bezig met het ontwikkelen van tijdloze en milieuvriendelijke items voor dames die je keer op keer wilt dragen. Een fijne combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit voor een goede prijs. Basic Apparel maakt gebruik van de mooiste stoffen zoals met het Jolanda T-Shirt, gemaakt van tencel wat erg comfortabel is om te dragen.

Basic Apparel is niet het enige merk wat we toe mogen voegen aan onze damescollectie. Binnen nu en een paar weken mag je van het duurzame merk Thinking MU uit Spanje comfortabele en betaalbare items verwachten. Gemaakt van materialen als hennep, biologisch katoen en Tencel. Of gerecyclede stoffen geverfd met non-toxische verf. Elk item bevat een scanbare code waarmee je het verhaal achter het kledingstuk kunt ontdekken. Op deze manier wil Thinking MU bijdragen aan een eerlijke mode-industrie. 

Een ander nieuw merk waar we met veel spanning op zitten te wachten is Hi-Tec. Hi-Tec is in 1974 opgericht door de Nederlander Frank van Wezel in Shoeburyness. Frank zijn liefde voor sport bracht hem ertoe een innovatieve, lichtgewicht en comfortabele sportschoen te ontwerpen. De Hi-Tec sneakers voor zowel dames als heren hebben een moderne look gekregen, en hun technologie nog altijd behouden. Wacht niet te lang bij binnenkomst deze dames sneakers en heren sneakers zullen onwijs hard gaan! Dus houdt onze social media in de gaten om te checken wanneer de Hi-Tec Sneakers binnen komen.

Als kers op de taart maken we graag nog een aantal merken bekend die jullie in onze nieuwe winkel aan de Oosterstraat 27 in Groningen kunnen verwachten. Met veel trots kondigen we aan dat: New Amsterdam Surf Association, The New Originals, Chinatown Market en The North Face in Groningen bij verkrijgbaar zullen zijn. Wij kunnen niet meer wachten.

Aankomende maandag 2 augustus krijgen we de sleutel. Vanaf dan zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de verbouwing. We hebben onwijs veel zin om KLUP DE DAG Groningen te gaan openen. Tot zo ver de update over de nieuwe merken en Groningen, snel meer.

  • Geen producten in winkelmand.