07.04.23 TOP 5 KLUP PICKS APRIL

 

“Get ready” voor de top 5 picks van de maand april! Het is de maand waarin de bomen en bloemen tot bloei komen en zich weer openen. Daarom staat onze top 5 in het teken van kleur, lente en vooral vrolijke looks. Swipe naar beneden en laat je inspireren.

1. ARTE ANTWERP – TAUT BACK B PRINT T-SHIRT LAKE BLUE

De SS23-collectie van Arte Antwerp trekt zeker weer de aandacht! Deze collectie is geïnspireerd op Bauhaus – een kunststroming die bekend staat om het gebruik van geometrische vormen en het experimenteren met kleuren. Eén van onze favoriete items van de collectie is de Taut Back B Print Tee. De frisse kleuren compositie geeft de ultieme lente vibe en het shirt is gemaakt premium katoen zodat het extra comfortabel en zacht aanvoelt.

Click here to shop

 

2. SAMSOE SAMSOE – LIZA SHIRT DRESS WARM SILVER

Dress up or dress down? De Liza Dress van Samsoe Samsoe heeft het allemaal. Je kan deze jurk chique dragen voor een avondje uit, maar ook casual voor je dagelijkse bezigheden. De stof is van een gerecycled polyester en geeft een classy satijnen look vanwege de glans. Voor welke gelegenheid zou jij deze jurk dragen?

Click here to shop

 

3. MIZUNO SPORTSTYLE – WAVE RIDER BETA SNOW WHITE / ANISE FLOWER / BISTRO GREEN

Onmisbaar in de top 5 van de maand: The Mizuno Wave Rider Beta Snow White / Anise Flower / Bistro Green! Waarschijnlijk heb je één van onze collega’s hier al op zien lopen. Deze schoen is een combinatie van Mizuno’s nieuwste hardlooptechnologie voor ongeëvenaard comfort en prestaties. Naast het hoge gehalte aan comfort is dit ook de perfecte schoen om wat kleur aan je outfit toe te voegen en op te vallen.

Click here to shop

 

4. LOIS JEANS – MARLENE STONE PRINTED TROUSERS

“Just gotta love these trousers.” Het was liefde op het eerste gezicht! De Marlene is onze superbrede flare, gemaakt van 100% linnen en geïnspireerd uit de jaren 90. Ben jij er al klaar voor om deze lente lekker te shinen in deze prachtige luchtige flare?

Click here to shop

 

5. TAION – MILITARY ZIP V-NECK VEST

Dit bodywarmer vest van Taion is easy to wear, comfortabel en casual, of te wel: een must-have voor je garderobe! Taion hebben we net toegevoegd aan onze brandlist. Het is een Japans merk met een missie, namelijk de beste donsjassen maken. Ze gebruiken materialen en technieken van hoog kwaliteit om je lichaam op de perfecte temperatuur te houden, ongeacht wat het weer is. Vooral handig voor het afwisselende weer in Nederland ;).

Click here to shop

  • Geen producten in winkelmand.