EUROSONIC / NOORDERSLAG 2024 Recap Klup De Dag Groningen

Hier is die dan: het grote Klupsonic/Grunnsonic/Eurosonic/Noorderslag-Festivalverslag!

In januari 2024 was het weer tijd voor hét evenement waar de hele muziekindustrie uit Nederland reikhalzend naar uitkijkt: Eurosonic / Noorderslag: Het showcase festival van Europa en Nederland! Terwijl de straten van Parijs gonzen van de activiteit tijdens de Paris Fashion Week, creëerde Klup De Dag een podium recht in het hart van Groningen, in de altijd bruisende Oosterstraat!

Van woensdag tot en met vrijdag brachten we elke avond een heel fijn programma in samenwerking met Grunnsonic en Friesland Pop. Op woensdag stonden Not Sure en Liza Dries op het podium, gevolgd door WHOTHEFISLOU en Shoom op donderdag, en op vrijdag was het tijd voor onze eigen ‘Klupsonic’-dag (met Friesland Pop), met in de middag Klup Soundsystem en ‘s avonds onze eigen Steeby en de onmisbare Velocity Made Good.

Na sluitingstijd schoven we elke avond de nieuwste collecties, sneakers en accessoires aan de kant om ruimte te maken voor onze enthousiaste bezoekers, die keer op keer in groten getale kwamen opdagen. Zelfs een onverwacht bezoekje van de brandweer kon de feestvreugde niet drukken; onze winkel was elke avond tot de nok toe gevuld! Met als hoogtepunt een hele lange wachtrij de straat in op Vrijdag, trots!! We kunnen nu al niet wachten tot Eurosonic 2025, waar we ongetwijfeld opnieuw voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen in de Oosterstraat.

Alle foto’s geschoten door onze grote vriend Jordy Wijhe!

  • Geen producten in winkelmand.