03.01.2023 New Amsterdam Surf Association SS23 Collectie

Het is zo ver! De nieuwe zomer-collectie van New Amsterdam Surf Association SS23 is binnen. Geïnspireerd op de zee, op het surfen, as always heeft het team van NASA weer een toffe collectie afgeleverd.
Het thema voor deze collectie is ‘A Sea Of Steel’.

Normaal gesproken zou je rust verwachten, al liggend op het water. Opgaan in de omgeving, deinzend op de golven. Liggend in het water is het uitzicht vooral varende tankers op het Noordzeekanaal en windmolenparken aan de horizon. Kijkend naar de kustlijn zie je de staalfabriek en de medewerkers in hun fluorescerende hesjes. Het is een combinatie van natuurlijke elementen als door de mens gemaakte industrie: A Sea Of Steel.

 

In de nieuwe collectie van New Amsterdam Surf Association vind je uiteraard een aantal items terug die voor NASA nu al klassiekers zijn. Zo dropt er een nieuwe kleur van de Tide-Half Zip, deze komt in de kleur Lilac. Ook hebben ze bij NASA een heel vet nieuw item toegevoegd aan de collectie: De Highlander Half-Zip. De Highlander Half-Zip is een hele dikke fleece met mooie (blauwe) details, technisch gezien is dit echt een geweldige uitgewerkte fleece trui, als je het ons vraagt een musthave voor het voorjaar.

 

Wat kun je verder nog verwachten?

  • Het NASA Logo Tee in nieuwe kleuren.
  • NASA Name Sweat in de kleur Bone.
  • De NASA Worktrouser in Navy.
  • De NASA Worktrouser met een Distel Embroidery!
  • Vele NASA Graphic Tee’s ( TIP: Distel T-Shirt )
  • Verschillende NASA Hoodies.

 

Houd dus onze winkels en webshop in de gaten wanneer de New Amsterdam Surf Association SS23 collectie dropt.

Tot die tijd kun je nu de SALE checken! Klik hier om direct naar de SALE te gaan, check bijvoorbeeld de Arte Antwerp Sale, Carhartt Wip, Olaf, The New Originals en nog veel meer.

 

 

  • Geen producten in winkelmand.