SHOP ARTE ANTWERP

Oprichter en ontwerper Bertony Da Silva onthult in ARTE ANTWERP een diepgewortelde achtergrond in grafisch ontwerp en zijn verkenning van verschillende kunstvormen, variërend van moderne architectuur tot muziek.

Het merk is in 2009 ontstaan tijdens een experimenteel T-shirt capsule collectie die verschillende kunstvormen verenigde tot kledingstukken als de eerste creatie van Arte Antwerp, toen nog heette het merk Artenative, in 2016 veranderde de naam naar Arte Antwerp. Met deze nieuwe naam wilde hij een eerbetoon brengen aan de stad die hem zo beïnvloedde.

Sindsdien groeide Arte uit tot een gecultiveerd creatief huis en het bewees zijn relevantie door artistieke en actuele concepten te vertalen naar confectie collecties. Zijn collecties kun je scharen onder het kopje 'Minimalisme' wat hij daar zo mooi aan vindt: Om alle herrie te kunnen dempen, alles om ons heen heel goed op te merken: dat is voor mij de luxe van minimalisme. Ik heb het gevoel, zowel in de mode als in het leven, dat minimalisme niet meer dingen wil consumeren, maar in plaats daarvan de aandacht en waardering willen hebben voor wat er al voor ons ligt. Daar is te weinig van.

Populaire items in de collectie zijn in het algemeen de Arte T-Shirts en de Arte Hoodies, hier onder een lijst en de benamingen van deze items, maar ook van de specials die er zijn:

– Arte Antwerp T-Shirt
– Arte Antwerp Denim
– Arte Antwerp Sweater
– Arte Antwerp Jassen
– Arte Antwerp Hoodie
– Arte Caps

De branding in combinatie met het hartje is een must voor velen. Check daarom snel de Arte Hoodies, T-Shirts en Sweaters die we in het assortiment hebben.

ARTE ANTWERP EN KLUP DE DAG

Al enorm lang zijn wij fan van Arte Antwerp, natuurlijk omdat wij het merk al een tijd zagen (en kochten) bij FreshCotton. De stijlvolle designs van de Arte T-Shirts, Sweaters en ook de Arte Hoodies hebben we altijd tof gevonden. Wij houden van comfortabele kleding, dikke katoene kwaliteiten is iets waar wij een zwak voor hebben. Arte Antwerp stelt je niet teleur met 450 grams Sweaters en Hoodies. Dit alles in combinatie met de toch wel scherpe prijs maakten dit sophisticated streetwear label een must have voor ons, daarom zijn we ook trots het label sinds 2021 aan boord te hebben! Arte T-Shirts, Arte Hoodies, Arte Caps, Arte Truien, het zijn onze nieuwe favorieten. Wij hopen op een lange samenwerking met dit prachtige streetwear merk, de start is hoe dan ook nu al fantastisch.

KLUP DE DAG is een Multibrand Store gevestigd in Leeuwarden en Groningen. In onze winkels en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot Samsoe Samsoe jurken voor Dames. Je vindt het in onze kledingwinkel of op de webshop van KLUP DE DAG

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de ARTE ANTWERP collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

Spot ons in real life:

Klup De Dag Groningen

Klup De Dag Leeuwarden

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
OLAF, Clarks Originals, Stepney Workers Club en Carhartt WIP