SHOP CASIO

De vintage CASIO horloges zijn van alle tijden en passen bij iedere outfit. In 1974 zette het merk de wereld op zijn kop en luidde een nieuwe tijdperk in door met het eerste digitale polsband horloges te komen. Sindsdien zijn de horloges ware iconen en niet meer weg te denken. Zeker voor de 90’s kids! Die moeten wel een warm gevoel krijgen bij het zien of dragen van een retro CASIO horloge.

Wat zijn dan dé horloges die jij wilt?

– CASIO CA-53WF
– CASIO LA680-1EF
– CASIO VLA-20WH-1CEF
– CASIO AQ-230A-1DMQYES

De vintage CASIO horloges zijn goed te combineren, draag je gemakkelijk bij iedere outfit. Of je nu kiest voor een smart casual look of meer in de streetwear hoek, met een CASIO horloge kom je er altijd mee weg. Kies jij een Zilveren CASIO horloge of een Gouden CASIO horloge?

CASIO EN KLUP DE DAG

KLUP DE DAG is een Multibrand Store gevestigd in Leeuwarden en Groningen. In onze winkels en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot Samsoe Samsoe jurken voor Dames. Je vindt het in onze kledingwinkel of op de webshop van KLUP DE DAG

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de ARTE ANTWERP collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

Spot ons in real life:

Klup De Dag Groningen

Klup De Dag Leeuwarden

Heb je vragen over de collectie of beschikbaarheid van de CASIO collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Obey, Arte Antwerp, OLAF en Vans