SHOP DENHAM THE JEANMAKER

DENHAM the Jeanmaker, is in 2008 opgericht door Jason Denham in Amsterdam en is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld, het iconische schaarlogo zie je tegenwoordig overal. Jason is een Engelse jeansmaker met een obsessie voor het maken van Denim van uiterst topkwaliteit. De passie van Jason voor de originele blauwe jeans in combinatie met het maken van de geweldige pasvormen in vernieuwde stoffen maakt Denham één van de grootste jeansmerken van deze tijd.

Sindskort zijn we bij KLUP DE DAG ook gestart met Denham Dames Spijkerbroeken en dit bevalt ons ten zeerste! (Onze klant ook trouwens). De Free Move Stretch kwaliteit van het merk is perfect toegepast in de Denham dames jeans. De Free Move Stretch is sowieso een hit in combinatie met het Bolt model voor heren, wat een broek! Wat een comfort! Combineer een jeans bijvoorbeeld met witte sneakers (Veja) of met een geklede schoen (Clarks Originals) daar kun je nooit mis mee gaan. Of je Denham Spijkerbroeken nu zakelijk of recreatief draagt, je ziet er altijd stijlvol uit.

DENHAM THE JEANMAKER EN KLUP DE DAG

Al ‘since the beginning’ zijn wij een groot fan. Zeker Rick, die heeft het iconische schaartje zelfs op zijn arm getatoeëerd! Vroeger droegen we alle dry denims helemaal stuk, tegenwoordig verkopen we de bruutste wassingen en de meest stijlvolle basis modellen als de Denham Razor, de Denham Bolt voor heren en de Denham Needle en Denham Spray voor dames in onze eigen kledingwinkel en op onze webshop. Denham raakt nooit uit de mode en we maken vele dames en heren blij met de hun spijkerbroeken. Heb jij er al eens een geprobeerd? Of toe aan nieuwe? Sla je slag op onze webshop of kom langs in de winkel, ons aanbod in spijkerbroeken is enorm!

KLUP DE DAG is een Multibrand Store gevestigd in Leeuwarden en Groningen. In onze winkels en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot Samsoe Samsoe jurken voor Dames. Je vindt het in onze kledingwinkel of op de webshop van KLUP DE DAG

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de ARTE ANTWERP collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

Spot ons in real life:

Klup De Dag Groningen

Klup De Dag Leeuwarden

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van DENHAM? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Levi’s, LOISVeja of Universal Works