levertijd

Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

voorwaarden

Ruilen en Retourneren mag binnen 30 dagen

verzendkosten

In Leeuwarden en vanaf 75 euro gratis verzending

SHOP DFNS

Geboren in Nederland, gemaakt voor de wereld. Bij DFNS zijn ze op zoek naar de duurzaamste en groene lifestyle-verzorgingsproducten die er zijn. Zodat je kan doen waar je van houdt, terwijl je ook voor de planeet zorgt. Genieten van het leven terwijl jij je voorbereid op al het onverwachte, was nog nooit zo makkelijk, DFNS helpt jou. Bijvoorbeeld met hun Shoe Care producten, de Apparel Launder of de Shoe Protector, in het jonge bestaan van DFNS nu al bewezen top producten.

Welke DFNS producten vind je dan bij KLUP DE DAG?

- DFNS Footwear Cleaner Kit
- DFNS Footwear Refresher
- DFNS Apparel Launder
- DFNS Footwear Protector
- DFNS Footwear Cleaner

DFNS EN KLUP DE DAG

Lang zochten wij naar origineel en eco-vriendelijk Shoe-Care merk. En ook lang konden wij deze niet vinden, terwijl wij gezellig op de koffie waren bij Mizuno sneakers kregen we dan de ultieme tip. Want! Zo bleek, er is een nieuw Shoe-Care merk op de markt. Als sneakerliefhebbers vinden wij het belangrijk onze sneakers fris en schoon te houden, maar ook om ze te beschermen met de juiste Protection Spray. De tip om de grote baas van DFNS eens te bellen, zij waren net gestart, bleek dan ook een gouden! Ze kwamen bij ons langs en binnen dertig minuten waren wij overtuigd! Wij willen alles wat onze sneakers beschermd en wel van DFNS!

De mooie uitstraling van het product, het eco-vriendelijke aspect kon ons bekoren en zie de producten nu eens shinen op onze KLUP DE DAG webshop! Check ook eens in onze kast, want onze sneakers shinen ook als nooit te voren. DFNS, SHINE!

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, dus woon je in Friesland of in de omgeving van Groningen: Je vindt ons in Leeuwarden! In onze winkel en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, t-shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vindt het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Heb je vragen over de producten van DFNS? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Karhu, Mizuno, Saucony, Stepney Workers Club, Vans en Clarks Original