levertijd

Voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

voorwaarden

Ruilen en Retourneren mag binnen 30 dagen

verzendkosten

In Leeuwarden en vanaf 75 euro gratis verzending

SHOP LEE JEANS

in 1887 richtte Henry David Lee zijn bedrijf H.D. Lee Mercantile Company op. In die tijd verkocht hij nog geen spijkerbroeken maar ingeblikte soep, ja dat had je niet verwacht! Twee jaar later, toen zijn bedrijf inmiddels flink gegroeid was en dus ook het aantal werknemers, merkte hij op dat de kwaliteit van de werkkleding maar matig was. Hij besloot daar op een fabriek te openen om werkkleding te produceren van een hoge kwaliteit.

Later in 1913 bracht de Company de Union All Work Jumpsuit en de Bib Overall uit. Dit waren gewilde items! Het zorgde er voor dat andere bedrijven deze werkkleding ook wilde hebben. Ze besloten daarom van Lee een merknaam te maken. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zich met bijvoorbeelde 101 Jeans en de Storm Rider Spijkerjas. Na 1950, toen denim mode werd, nam het bedrijf pas echt een vlucht en is het gegroeid tot de sterkhouder in Denim die wij kennen.

Wij verkopen Lee Spijkerbroeken en tops alleen voor dames, key items van lee zijn:

- Lee Breese Flaire spijkerbroek
- Lee Carol Tapered Fit spijkerbroek (Mom Jeans)
- Lee Wide Leg Spijkerbroek
- Lee Wide Leg Cropped spijkerbroek

Lee is tegenwoordig niet meer weg te denken uit straatbeeld. De kontzakken op de spijkerbroeken voor dames zijn zo mooi geplaatst dat iedere vrouw hier mooie billen in krijgt, zeg nu zelf, dat is toch enorm belangrijk? Naast goede dames spijkerbroeken maakt Lee ook hele gave andere dameskleding.

LEE EN KLUP DE DAG

Als echte denimliefhebbers wilden wij Lee per se opnemen in ons assortiment. De fijne materialen die zij gebruiken voor hun dameskleding, de gave wassingen op hun spijkerbroeken en de sexy vrouwelijke pasvormen, ja! Lee is echt KLUP! Onze tip? Check vooral de Lee Carol Spijkerbroek en hun geweldige Flared spijkerbroeken.

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, dus woon je in Friesland of in de omgeving van Groningen: Je vindt ons in Leeuwarden! In onze winkel en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vindt het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van LEE? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Levi’s, LOIS, Wrangler en Denham