SHOP LEVI'S JEANS

Hét iconische spijkerbroeken merk uit San Francisco, Californië werd in 1853 opgericht door Levi Strauss. Hij ontdekte een probleem: De broeken die de mannen droegen in het intensieve werk dat zij deden, waren niet sterk genoeg. Zo bedacht deze slimme man broeken die veel langer mee zouden gaan, uiteindelijk draaide dit uit op het model de 501, ook wel de moeder van alle spijkerbroeken genoemd, want wie draagt er nu niet een jeans van Levi’s? Neem nu de Levi's Jeans 501, wereldwijd de meest verkochte spijkerbroek, is niet weg te slaan uit het straatbeeld. Zeker in de originele stonewash zie je hem ieder decennium, in welke hoek van de mode dan ook, weer opduiken. Datzelfde geldt voor de Classic Levi’s Shorts voor dames en ook de Levi’s Jeans 501 Dames Shorts, iedere zomer, ieder jaar is dit een hit en stiekem de meeste gewilde korte broek ter wereld. Quality Never Goes Out Of Style, en zo is het. Het merk staat voor kwaliteit en of je nu liever de 501 of een 512 (Slim Tapered) draagt: de kwaliteit is gewaarborgd door het merk wat op de broek staat. De twee paarden die een spijkerbroek uit elkaar proberen te trekken.

Van filmsterren als Marilyn Monroe en James Dean naar de jonge creatievelingen in de Streetwear, van de catwalk in New York naar een DJ Booth in Berlijn, deze spijkerbroeken zijn overal en is 'here to stay'. Superstoer, stonewash, ongewassen of met gaten. De Ribcage Straight Ankle of de 501. De Mile High Skinny of een andere tijdloze fit. Levi's Jeans zijn hot.

Populaire items om in de gaten te houden:

– Ribcage Straight Ankle
– 501 Cropped
– Levi’s Heren 501 (Stonewash)
– Levi's Shorts

Ieder seizoen brengen ze weer de meest sexy spijkerbroeken voor heren en dames. Op het bedrijf valt dan ook eigenlijk geen leeftijd te plakken, Levi’s Jeans en hun Levi's Shorts zijn voor iedereen, wie je ook bent, ongeacht hoe oud je bent. De Shorts zijn natuurlijk perfect voor in de zomer en neem je mee naar ieder festival. De Jeans zijn je favoriet en draag je buiten het zomer seizoen om iedere dag, of je nu naar kantoor moet of naar school.

LEVI’S EN KLUP DE DAG

Wij zijn groot gebracht met de 501, als je er geen had op de middelbare school.. ouch! Baggy 501 en Vans SK8-Hi was ‘the way to go’. Als echte denim fanaten wilden wij perse deze spijkerbroeken gigant verkopen in onze winkel, we hebben gebeden om dit merk vanaf het begin af aan in de winkel te mogen hebben in Leeuwarden. Onze gebeden werden gehoord en dus verkopen wij hun Spijkerbroeken, de Korte Broeken en nog veel meer artikelen bij KLUP DE DAG. Sinds 2020 verkopen we ook Made & Crafted en stiekem hopen we ooit nog Vintage Clothing te gaan verkopen, wie weet.. ooit.

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, je vindt hier een uitgebreid aanbod in sneakers, sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie. Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van LEVI'S? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

Jeej! Binnenkort ook Levi's in Groningen, want ja het is zo ver: in september opent Klup De Dag in Groningen.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Vans, Carhartt Wip, Olaf Hussein, LOIS en Denham.