SORRY! ER ZIJN GEEN ITEMS GEVONDEN...

SHOP LIBERTINE LIBERTINE

Het in Kopenhagen opgerichte merk is in 2009 begonnen door: Rasmus Bak, Pernille Schwarz en Peter Ovesen. Libertine-Libertine staat bekend om haar speels gebruik van verfijnde stoffen en mooie pasvormgen. Het merk gebruikt stoffen afkomstig van de meest verfijnde wevers in Europa. Bij ons vind je een uitgebreid assortiement aan zowel dameskleding als herenkleding. Voor de dames hebben we gekleedde en vrouwelijk jurken, rokken en truien met een funky twist. Voor de heren geldt die twist ook, onze heren collectie bevat verschillende stijlen als Overhemden, heren Truien, heren Pantalons en heren T-Shirts. Libertine-Libertine valt op vanwege haar speelse stijlbenadering, op maat gemaakte dames en heren silhouetten en mooie prints.

In de komende Libertine Libertine collectie voor de Zomer 2021 zitten weer heerlijke items, zowel vernieuwing als hun oud vertrouwde klassiekers. Hier onder een greep uit de items die we binnen krijgen van ze.

Libertine Libertine Heren:

– BEAT BODEGA T-Shirt (Heren T-Shirt met Print)
– CAVE SHIRT (Korte Mouw Heren Overhemd)
– UP ROAR (Heren Kimono)
– CANYON (Lange Mouw Heren Overhemd)
– SMOKE (Heren Pantalon)

Libertine Libertine Dames:

– FORGET (Lange Dames rok)
– FLOW (Korte Mouw Dames Jurk)
– ERA (Mouwloze Dames Jurk)
– SOURCE (Mouwloze Dames Jurk)
– EASE (Lange Mouw Dames Jurk)
– DRONE PANT (Flaired Dames Pant)
– BOX (Lange Dames Rok)
– ATTACK (Korte Mouw Dames Jurk)
– HONOR (Korte Mouw Dames Jurk)

Libertine-Libertine en KLUP DE DAG

In de zoektocht naar iets meer luxe heren en dameskleding kwamen wij al vrij snel uit op Libertine-Libertine. Het geklede aspect in combinatie met toch wel een streetwear touch sprak ons enorm aan. Daarbij is het een waardevolle toevoeging voor ons dat het merk volledig geproduceerd wordt in Europa. Hoe dichterbij huis, hoe duurzamer. Dit Deense merk is typisch een gevalletje: ones you go there, you never go back.

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, je vindt hier een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van Streetwear tot Dressed en Smart Casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vind het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Jeej! Binnenkort opent Klup De Dag in Groningen! Houdt de krant in de gaten want in September is het zo ver.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van Libertine Libertine? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Arte Antwerp, Universal Works, Stepney Workers Club, Another Label en Clarks Originals.