SHOP LOIS JEANS

LOIS jeans, rechtstreeks van uit Spanje. Woestijnen, cowboys, sinaasappels, Valencia… Stone Washed Flared Dames Jeans, OH YES! Het spijkerbroeken merk met een Nederlandse dames naam, maar hier zit meer achter dan jij denkt, lees maar eens met ons mee en 'get in to the LOIS Jeans Groove!'

Lois Melrose, Lois Raval of de Lois Nascar Bomber, wij hebben het. Geboren in 1962 zoals ze zelf zeggen op de dansvloer tussen alle klassiekers als Wrangler, Levi’s en Lee maar Lois is een denim merk met Spaans Temperament. Lois is opgericht in Spanje en floreerde in de jaren 70 en 80, hun Stone Washed denim veroverde de wereld en werden gedragen door invloedrijke popartiesten. Je kan Lois zien als het eerste Europese kledingmerk dat op deze manier de wereld veroverde.

Sindsdien zijn ze nooit gestopt om de meest comfortabele corduroy, jeans en andere kleding te ontwikkelen. Het merk zit al jaren vol met ‘flare’ en fun, ze krijgen er geen genoeg van en wij ook niet. Check hier onder welke items van LOIS Jeans je echt niet mag missen:

– Lois Jeans Flared Melrose (low waist flare denim)
– Lois Jeans Raval Flare Jeans (High waist flare spijkerbroek)
– Lois Jeans Riley Flare spijkerbroek (High wast flare jeans)

LOIS EN KLUP DE DAG

Lois Jeans heeft de perfecte flare spijkerbroek voor iedere vrouw, exact dat en eigenlijk alleen om die reden hebben wij Lois Jeans in huis. Door dit te schrijven hebben we dan ook direct ruzie met Lois Jeans want het is ook absoluut niet waar. Lois Jeans is zoveel meer dan Flare Spijkerbroeken, de wereld die ze hebben gecreëerd is echt fantastisch, zwoel maar stoer, pantalons en spijkerbroeken, corduroy en stone washed denim!

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, je vindt hier een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van LOIS Jeans? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Levi’s, Another Label, Wrangler en Selected Femme.