SHOP MIZUNO SNEAKERS

Mizuno is een Japans sportbedrijf dat werd vernoemd naar zijn oprichter: Rihachi Mizuno. Het bedrijf werd opgericht in het jaar 1906 in Osaka, Japan. Mizuno verkoopt haar producten wereldwijd in verschillende categorieën. Maar toentertijd was het nog een gewone sportzaak dat vooral artikelen verkocht die populair waren op de westerse markt zoals honkbal- en golfartikelen. Later wilde Mizuno meer kwaliteit leveren dan de geïmporteerde sportartikelen. Mizuno produceerde daarom vanaf 1911 eigen producten op maat. Mizuno werkte zich hiermee snel naar de top en opende al snel meerdere filialen in onder andere Tokio. Mizuno groeide uit tot een van de grootste sportfabrikanten in de wereld en produceren nu artikelen voor onder andere atletiekvoetbalgolfhonkbalvolleybal en nog veel meer sporten. Bij KLUP DE DAG verkopen we de Mizuno Sneaker modellen die geinspireerd zijn op de originele leesten van de hardloopschoenen uit o.a. de jaren 90. Zo vind je bijvoorbeel de Sky Medal S bij ons, een schoen die niet meer weg te denken is uit het Streetwear beeld. Van een frisse witte sneaker tot een uitgewerkte kleurrijke sneaker gemaakt in de hoogste kwaliteit van materialen, Mizuno weet hoe ze het moet aanpakken.

Mizuno staat voor kwaliteit en comfort, in hun eigen fabrieken zijn ze zelf de baas en kunnen ze het zo bont maken als ze zelf willen. Dit uit zich bijvoorbeeld in Sneakers die uitgewerkt zijn in veel verschillende materialen van hoge kwaliteit. Maar bijvoorbeeld ook in speciaal ontwikkelde zolen, midzolen, enzovoorts.

Sinds 2020 verkopen wij de Mizuno Schoenen bij KLUP DE DAG en vooral de Sky Medal S is een topper gebleken, het is een comfortabele sneaker met een mooie afwikkeling. De Sky Medal S is een wat ruimere sneaker (brede voeten) en geschikt voor heren of dames met een hoge wreef.

Voor de SS21 Collectie verwachten wij de onderstaande modellen, deze Mizuno Sneakers zullen wij zowel online als in onze winkel in Leeuwarden verkopen:

– Mizuno Sky Medal S D1GA201018 White/ Steel Gray / Nebulas Blue (Suede & Mesh)
– Mizuno Sky Medal S D1GA192418 Black / Indigo / White (Leather & Mesh)
– Mizuno Sky Medal S D1GA192454 Black / Eggshell Blue / White
– Mizuno Sky Medal S D1GA210164 Magenta / White
– Mizuno Sky Medal S D1GA210162 Port / Moonlight Blue / Pristine
– Mizuno Sky Medal S D1GA213218 Snow White / Folkstone Gray / Pearl Blue
– Mizuno Sky Medal S D1GA213209 Dark Shadow / Black / Phantom

MIZUNO EN KLUP DE DAG

In onze zoektocht naar originele Sneakers kwamen wij al snel uit bij Mizuno. Zelf hadden wij eerlijk gezegd nog weinig ervaringen met het merk, maar daar brachten we snel verandering in, inmiddels wil Rick al liever niet meer anders. Voor ons is het bredere voetbed en de hoge wreef van Sky Medal S echt een welkome aanvulling in ons sneaker aanbod. Daarnaast zien de komende collecties er zo fris en origineel uit, Mizuno is echt een speciale speler in de markt. Dat bewijst het merk ook door de vele geweldige collabs die ze de laatste jaren hebben gedaan, van Patta tot Hanon, Mizuno is the new next thing bij KLUP DE DAG.

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, je vindt hier een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van Streetwear tot Dressed en Smart Casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vindt het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Jeej! Binnenkort ook Mizuno Sneakers in Groningen want in september van dit jaar opent Klup De Dag in Groningen

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van MIZUNO Schoenen? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Karhu, Vans, Saucony en Warrior Shanghai