Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

SHOP MONOKEL EYEWEAR

Monokel Eyewear is een unisex zonnebrillabel gevestigd in Stockholm, Zweden. Het belangrijkste materiaal in hun monturen is een premium en plantaardige acetaat. Alle zwarte monturen zijn gemaakt met gerecycled acetaat. Wat dat betreft kun je wel stellen dat Monokel Eyewear een zeker duurzaam aspect bevat! De lenzen van de Monokel zonnebrillen zijn gemaakt door Carl Zeiss Vision®. Elk montuur is met de hand gemaakt, met extreem veel aandacht voor detail in een proces dat ruim drie maanden (Ja, echt!) in beslag neemt. De filisofie van het merk komt voort uit een mix van eenvoud en functionalisme, zoals het echte Scandinaviërs betaamt, gecombineerd met een eindeloze nieuwsgierigheid naar de menselijke geest en zijn behoefte aan creatieve expressie. Hier onder een opsomming van de meest populaire Monokel Zonnebrillen.

Populaire Monokel Eyewear Zonnebrillen en let op: de brillen zijn dus unisex. Er wordt geen onderscheidt gemaakt in heren of dames zonnebrillen:

– Monokel Eyewear Cleo
– Monokel Eyewear Barstow
– Monokel Eyewear Moon
– Monokel Eyewear Aki
– Monokel Eyewear June
– Monokel Eyewear Nelson
– Monokel Eyewear Shiro
– Monokel Eyewear River

Zoals al eerder vermeld worden alle Monokel Eyewear zonnebrillen dus met de hand gemaakt, dit alles gebeurt in Italie. Verwacht dus geen simpele fabriek kwaliteit, verwacht een kwaliteit die jaren mee gaat! Als je tenminste niet met je kont keihard neerploft op je zonnebril, daar geven wij én Monokel Eyewear geen garantie op 😉
Breken doen ze trouwens niet snel, de pootjes aan de bril zijn extreem buigzaam!

MONOKEL EN KLUP DE DAG

Wij zochten een classy zonnebril die aansluit bij alle stijlen, het was dus te verwachten dat we bij Monokel Eyewear zouden uitkomen. En oh! Wat zijn wij blij met deze brilletjes, unisex Monokel Eyewear zonnebrillen for the world! Yes!

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, je vindt hier een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van Streetwear tot Dressed en Smart Casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vind het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van MONOKEL EYEWEAR? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Olaf Hussein, Suit, Arte Antwerp en Carhartt Wip