SHOP OBEY

OBEY is ontstaan als kledingmerk in 2001 en is sindsdien direct een begrip geworden in de Streetwear Cultuur. Shepard Fairey is een straatkunstenaar, grafisch designer en staat bekend om zijn activistische uitingen. In 2001 begon hij zijn creaties ook uit te brengen op kleding i.p.v. prints en bijv. muurschilderingen. De Obey Hoodies en geprinte T-Shirts werden na oprichting van de kledinglijn Instant Classics, de Obey Hoodies en T-Shirts werden omarmt door bijvoorbeeld skaters maar werden ook in veel andere hoeken in de Streetwear Cultuur een hit.

Inmiddels hoort een Obey Hoodie, Obey Trui of een Obey Shirt in iedereen zijn garderobe thuis. Daarom kun je bij ons terecht voor een brede selectie, ieder seizoen weer. In onze webshop vind je o.a. de onderstaande items:

– Obey Hoodie
– Obey Truien
– Obey Shirts
– Obey T-Shirt en Obey Printed T-Shirts
– Obey Long sleeve
– Obey Sweaters
– Obey Broeken
– Obey Petjes
– Caps Obey
– Obey Beanie
– Obey Muts

Als je naar de Obey ‘heren’ collectie kijkt zijn er een hoop items die je prima als unisex mode kunt beschouwen. Zo kan een Obey Shirt, Obey Hoodie of een Obey Long Sleeve ook heel goed door als damesmode. Sterker nog vanaf de FW21 Collectie zullen er een hoop Unisex Shirts en Unisex Sweaters in de collectie zitten!

OBEY EN KLUP DE DAG

Wij vinden Obey speels, cool en origineel. Het handschrift van Shepard Fairey is duidelijk zichtbaar in alle prints, zo is het merk met haar prints altijd super fresh en eigen. Zowel voor heren als dames, maar ook het hele unisex aspect bij dit merk vinden wij interessant. Wij denken dat eigenlijk iedereen zich wel kan identificeren met het kledingmerk Obey. Samen met Carhartt WIP was Obey het eerste merk dat we wilden binnenhalen voor KLUP DE DAG. Heel cool dat het gelukt is! Een Obey Hoodie of Obey T-Shirt, die moet je in je kledingkast hebben! Daarom zijn we trots dit merk in onze winkel in Leeuwarden en op onze webshop te hebben.

Jeej! Binnenkort meer Obey in Groningen! Want in september opent Klup De Dag in Groningen.

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, je vindt hier een uitgebreid aanbod in sweaters, t-shirts, accessoires, jassen en nog veel meer voor dames en heren.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de OBEY collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Carhartt WIP, Arte Antwerp, OLAF en Vans