SHOP SCOTCH & SODA

Bij Scotch & Soda willen ze dat mensen van hun kleding houden en ervan genieten om ze te dragen, daarom maken ze prachtige kledingstukken die bij elk individu passen. Scotch & Soda producten zijn rijk aan details, van hoge kwaliteit en betaalbaar. De ontwerpers van Scotch & Soda sparen kosten noch moeite om de hoogwaardige detaillering en afwerking van elk geproduceerd kledingstuk te garanderen. Zij investeren in het product, dat typisch is geïnspireerd op de best beproefde klassieke en vintage stijlen, verrijkt met een schat aan inspiratie van over de hele wereld.

Scotch & Soda bestaat al sinds de jaren '80, maar het in Amsterdam gevestigde modemerk zoals we het nu kennen, vindt zijn oorsprong in een moedige nieuwe start in 2001, toen drie nieuwe eigenaren hun krachten bundelden en hun brede ervaring en gedeelde liefde voor geweldige kleding maken. Nadat Scotch & Soda opnieuw werd gelanceerd in de lente / zomer van 2002. Eind 2010 werd het eerste Scotch & Soda-parfum gelanceerd onder de naam Barfly, waarmee een droom van het merk uitkwam. Het jongste en meest ambitieuze project van Scotch & Soda, Amsterdams Blauw, lag in december 2010 in de winkels; een compacte, opvallende denimcollectie die alleen uit de Scotch-keuken kon komen. Het merk is in veel opzichten klassiek, maar jong en vooruitstrevend als het gaat om het brengen van geweldige kleding op de markt.

Bekende Scotch & Soda items zijn:

Scotch & Soda Ralston Beaten Back 144839
Scotch & Soda Ralston Concrete Blues 144831
Scotch & Soda Ralston Stone and Sand 125358
Scotch & Soda Skim Fallen Ashes 147420
Scotch & Soda Skim Kimono Yes 144785
Scotch & Soda – BARFLY
Scotch & Soda – Chino Short

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, je vindt hier een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van Karhu sneakers tot Olaf hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vindt het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van SCOTCH & SODA? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Denham, Levi’s, Selected Homme en SUIT