SHOP STEPNEY WORKERS CLUB

Opgericht in 2018 is Stepney Workers Club een merk uit Oost-Londen, geïnspireerd door de inclusieve cultuur van traditionele arbeidersclubs. De boodschap van het merk: 'Freedom of Sport. Freedom of Tought' en het handdruksymbool vertegenwoordigen de waarden, het liberale denken en de eenheid die we associëren met deze groepen. De unisex schoenen en de modellen zijn een heroverweging van tijdloze, genre-loze en gevulkaniseerde klassiekers die in de afgelopen decennia zijn overgenomen door verschillende subculturen. SWC is een vrijdenkende benadering en energie die weer relevant aanvoelt! SWC is dan ook echt een frisse canvas unisex schoen. We schrijven dan wel canvas, maar de schoenen (Dellow en Varden) komen en zijn in vele kwaliteiten. We hebben de SWC schoenen in meerdere kleuren in ons assortiment zo hebben de schoenen in het zwart, wit, ecru, grijs en bruin.

De Stepney Workers Club Varden en Stepney Workers Club Dellow zijn sinds de oprichting van het merk instant klassiekers. Geen speld tussen te krijgen. Je matched deze schoenen echt bij iedere outfit, of je nu voor smart casual of voor een streetwear vibe gaat, SWC past altijd. De kwaliteit is subliem, je krijgt geen spijt, echt niet.

STEPNEY WORKS CLUB EN KLUP DE DAG

Wij vinden onze inspiratie overal, zo lezen we veel online blogs over mode, streetwear, interieur, noem maar op. Iedere keer weer zagen we toffe canvas schoenen voor dames én heren voor bij komen. Wat voor canvas schoenen waren dit dan? Het onderzoek duurde niet lang, we vonden SWC en sindsdien zijn we fan. De kwaliteit, de uitstraling, de materialen: echt vernieuwend. Dat de zool net even wat dikker is en misschien en wat shiny, super leuk en comfy! Echt hele toffe unisex schoenen.

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, dus woon je in Friesland of in de omgeving van Groningen: Je vindt ons in Leeuwarden! In onze winkel en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vindt het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van SWC? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden:

Arte Antwerp, Vans, Warrior en Universal Works