SHOP WRANGLER

Wrangler is een merk dat bekend staat als één van de klassiekers in de denim wereld. In de jaren 40 werd het bekend bij het grote publiek in Amerika doordat het als een van de eerste merken beroemdheden ging kleden, vooral de cowboys. De jeans die ze toen ontwikkelden, de 11MWZ, wordt anno nu nog steeds gemaakt. Maar eerlijk is eerlijk, het zijn andere modellen die tegenwoordig populairder zijn, zeker als we het over Nederland hebben.

De eerste Wrangler Spijkerbroek werd ontwikkeld door een bekende kleermaker, dit was Bernard Lichtenstein. Deze man werd ook wel ‘Rodeo Ben’ genoemd. Deze kleermaker ontwikkelde de perfecte spijkerbroek voor de, in die tijd, beroemde cowboys: Jim Shoulders, Bill Linderman en Freckles Brown. Het model spijkerbroek dat Lichtenstein ontwikkeld had noemde ze de 13MWZ. Deze spijkerbroek is tot op de dag van vandaag nog steeds te koop. In het algemeen staan de Wrangler spijkerbroeken voor duurzamheid, dit zit hem natuurlijk in het feit dat het kwalitatief goede spijkerbroeken zijn. Doordat het merk al dik 75 jaar bestaat is het simpelweg een icoon en bestaat het archief uit genoeg mooie artikelen om ook in deze tijd de juiste inspiratie te vinden om keer op keer toffe collecties te maken en de perfecte heren spijkerbroek of de perfecte dames spijkerbroek te ontwikkelen.

Naast dat Wrangler simpelweg kwaliteit biedt is het ook het Indigood programma wat het merk zo duurzaam maakt. Indigood is een sustainable programma waarmee het merk op een duurzame manier spijkerbroeken verft en wast.

Hier onder even een greep uit de populaire Wrangler Dames Spijkerbroeken en Wrangler Heren Spijkerbroeken:

– Wrangler Wild West (Dames High Rise Straight Spijkerbroek)
– Wrangler Worldwide (Dames High Rise Wide Leg Spijkerbroek)
– Wrangler Greensboro (Heren Straight Fit Spijkerbroek)
– Wrangler Festival Short (Dames Denim Short)

Bij Klup De Dag zijn we denim gek, retro gek, etc, etc. Daarom wilden we persé dit icoon aan ons assortiment toevoegen. Al sinds we veertien zijn verkopen wij Wrangler Spijkerbroeken net zoals Levi’s. Daar hadden wij nog niet genoeg van want deze spijkerbroeken zijn altijd een succes. Daarom vind je ook Wrangler in ons assortiment!

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden en straks ook in Groningen. Klup De Dag Groningen gaat open in September 2021. De winkel zal zich vestigen in de Oosterstraat. In onze winkels en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart Casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vindt het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van WRANGLER? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden:

Levi’s, Vans, Clarks Originals, Selected Femme en Denham