VERZENDEN EN PICK-UP

Wij verzenden je item met Post-NL naar opgegeven adres in Nederland, België, Duitsland Frankrijk. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag vóór 16:00 uur worden geplaatst, zullen diezelfde dag worden afgegeven en aangemeld bij Post-NL. Jij ontvangt een Track&Trace code wanneer de order verzonden is.

De standaard verzendkosten in Nederland zijn € 6,75.
De standaard verzendkosten naar België, Duitsland en Frankrijk zijn € 10,-.
Bij orders boven de € 75,00 verzenden wij de bestelling gratis (alleen Nederland).

RUILEN OF RETOUR

Een ontvangen online item kan niet naar wens zijn. Binnen 30 dagen kan het item worden geretourneerd, mits het niet gedragen en/of gebruikt is, ongeschonden is en voorzien van originele merklabel(s) en prijskaartje. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Bij het door jou bestelde item zit ook een retourformulier. Voer deze volgens het stappenplan uit en zo kan het pakket weer terug naar een van onze winkels.

Geen retourformulier ontvangen?

Dan mag je bij het item dat jij wil gaan retourneren een briefje toevoegen met daarop; de datum, je naam & het ordernummer. Ons retouradres is:

KLUP DE DAG | Nieuwestad 53 | 8911 CJ, Leeuwarden

Geef het pakket af bij een afleverpunt in je buurt. Let wel: kosten voor retourzending zijn altijd voor eigen rekening.

Wanneer wij de retourzending volgens onze richtlijnen hebben ontvangen, zorgen wij dat je het geld binnen 7 werkdagen op je rekening hebt staan. Mocht je een item willen omwisselen voor een andere kleur, maat of een ander artikel, dan verzoeken wij je een nieuwe bestelling te plaatsten.

Retourneren kan ook in onze winkels.

Een item gekocht in een van onze winkels kan binnen 14 dagen worden geretourneerd, mits het niet gedragen en/of gebruikt is, ongeschonden is en voorzien van originele merklabel(s) en prijskaartje.

  • Geen producten in winkelmand.