VERZENDEN EN PICK-UP

Het is mogelijk om je bestelling tijdens openingstijden op te halen bij onze winkel op de Nieuwestad 53 in Leeuwarden of de Oosterstraat 27 in Groningen. Orders die op werkdagen voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. 

Nederland
De standaard verzendkosten in Nederland zijn € 6,75. Bij orders boven de € 75,- verzenden wij de bestelling gratis. 

Belgie, Duitsland en Frankrijk
De standaard verzendkosten naar Belgie, Duitsland en Frankrijk zijn € 9,-.


RUILEN OF RETOUR

Van ruilen komt huilen, maar we snappen natuurlijk dat een item soms niet helemaal naar wens kan zijn. Je kunt je online bestelling binnen 30 dagen retourneren of omruilen. Zorg er wel voor dat het artikel ongedragen, met de originele verpakking en eventuele prijskaartjes of bijbehorende attributen wordt geretourneerd. Dit mag in een van onze winkels of per post. Let op: de verzendkosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor eigen rekening.

Voeg zelf een papiertje toe met daarop je naam, ordernummer en de reden waarom je het artikel terug wilt sturen. Scheelt papier en inkt, of een ritje naar de copyshop mocht je zelf geen printer hebben. Pak het artikel goed in en gebruik het liefst de originele verzendverpakking, mits deze niet beschadigd is.

RETOURADRES :
KLUP DE DAG

NIEUWESTAD 53
8911 CJ  LEEUWARDEN

We adviseren je om het artikel met track and trace code naar ons op te sturen. Bewaar het verzendbewijs tot het pakket bij ons binnen is gekomen. KLUP DE DAG is niet verantwoordelijk voor beschadiging aan retourzendingen alsmede voor artikelen die zoekraken. Vergeet daarom niet je eigen postcode – huisnummer op de onderkant van het pakket te schrijven. Just to be sure.

Wanneer wij je retour hebben ontvangen en de artikelen nog in originele staat zijn, zorgen wij ervoor dat je het geld binnen zeven werkdagen weer op je rekening hebt staan. Mocht je een artikel willen omwisselen voor een andere kleur, maat of misschien wel een heel ander product, dan verzoeken we je een nieuwe bestelling te plaatsen. Mocht je nog vragen hebben, mail of bel gerust.

  • Geen producten in winkelmand.