SHOP Bram’s Fruit

Bram’s Fruit is een nieuwe speler op de Nederlandse Fashion markt. Uniek? Wij vinden van wel! Fresh? Als een gek!

Je kan Bram’s Fruit beschouwen als een Zomers Sprookjesbroek verwoven tot textiel. Of zoals Bram het zelf verwoord:

Fantasieën van zomervakantie avonturen werden verfijnde en volwassen collecties ontworpen door Bram Korsten. Bram’s Fruit is de heruitvinding van wat ooit klassiek en tijdloos was.

Bram’s Fruit zijn fits zijn helemaal van nu, de Sweaters en T-Shirts vallen kort en wijd. Vindt jij iets korter niet erg? Neem dan je eigen maat. Liever normale lengte en een Loose Fit? Neem een maat groter dan je eigenlijk zou doen.

Luister nog even goed naar onze tip, twijfel niet, je weet dat je dit merk vet vindt. Het zal uitverkocht zijn voor dat jij er erg in hebt. Doe er je voordeel mee.

Fast Movers zijn doorgaans:

  • Bram’s Fruit T-Shirt
  • Bram’s Fruit Sweater
  • Bram’s Fruit Hoodie

KLUP DE DAG is een Multibrand Store gevestigd in Leeuwarden en Groningen. In onze winkels en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot Samsoe Samsoe jurken voor Dames. Je vindt het in onze kledingwinkel of op de webshop van KLUP DE DAG

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de ARTE ANTWERP collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

Spot ons in real life:

Klup De Dag Groningen

Klup De Dag Leeuwarden

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
OLAF, Clarks Originals, Stepney Workers Club en Carhartt WIP