SHOP LE BONNET

Bij Le Bonnet streven ze naar duurzaamheid. Dit bereiken ze door alleen natuurlijke vezels te gebruiken. Alle Le Bonnet mutsen en sjalen worden gemaakt van 100% biologisch afbreekbare stoffen. Alle producten, dus de Le Bonnet Mutsen en Sjalen bevatten het label: ‘Made in Scotland’. Dit label staat voor kwaliteit en vakmanschap. De Fabriek waar de Le Bonnet Beanies gemaakt worden bestaat al 170 jaar, het is daarmee ook een van de oudste fabrieken in het Verenigd Koninkrijk. Met deze 170 jaar aan ervaring en wetenschap weten ze dus als geen ander hoe ze de mooiste kwaliteiten moeten gebruiken om de Le Bonnet Beanies te maken. 

Alle producten worden in de deze fabriek op traditionele machines gebreid. De techniek die gebruikt wordt om deze producten te fabriceren, is van generaties op generaties doorgegeven. Na het breiproces worden de mutsen eerst gewassen, daarna worden ze geperst en uiteindelijk worden ze nog grondig gecontroleerd.

Alle Le Bonnet Beanies zijn voorzien van een ‘Caregora-Certificaat’. De Caregora-critera voor het houden en verzorgen zijn gebaseerd op al deze zorgvuldig geselecteerde, beoordeelde richtlijnen, om de kwaliteit van deze waardevolle vezels en de hoogste normen van veehouderij en dierverzorging te garanderen. Alle vezels zijn afkomstig uit Schotland of Italië. De wol van de Le Bonnet Mutsen is alleen afkomstig van scheren en snijden.

Kun jij al kiezen in welke kleur jij een Le Bonnet Muts wilt kopen? Blader er eens rustig doorheen. De Le Bonnet Mutsen dragen ontzettend fijn en zacht terwijl het toch een stevige muts is, ze houden je hoofd en oren warm in koude omstandigheden. Style-tip: je kan je Le Bonnet Beanie prima enkel omgeslagen dragen. Wil je hem iets stoerder dragen? Probeer hem dan eens dubbel om te slaan. Wij zijn benieuwd wat je er van vindt!

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden en Groningen. Op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in heren sweaters, heren shirts, heren jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vindt het in onze winkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de Le Bonnet collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
OLAF, Clarks Originals, Stepney Workers Club en Carhartt WIP