SHOP ANOTHER LABEL

ANOTHER LABEL is een dames label wat geboren is in Amsterdam. Van klassieke items tot expliciete mode stukken, Het Amsterdamse Another Label is vrouwelijk en toch heel cool. Ondanks haar Nederlandse roots kijkt het label naar de hele wereld, zo vind je de charme uit Parijs terug in de collecties, maar ook het subtiele uit Copenhagen en het coole van New York. Another Label is werelds.

Alsof de ontwerpers nooit slapen weten ze altijd de nieuwste trends op te pikken, dit weten ze haarfijn te vertalen naar heerlijk draagbare collecties van een hoge kwaliteit. Het merk laat perfect zien dat kwaliteit gecombineerd kan worden met betaalbaarheid.

Voor de laatste trends op het gebied van dameskleding kijk je dus vooral naar de Another Label collecties, daarom dagen we je uit eens een kijkje te nemen en je te laten verleiden tot hun heerlijke dames jurken, dames jassen of dames rokken.

Welke items wij het sterkst vinden? Hier onder een aantal productgroepen om in de gaten te houden:

– Another Label Jassen
– Another Label Jurken
– Another Label Broeken
– Another Label Rok
– Another Label Blouse

Zoals eerder aangegeven gaat het merk met de tijd mee en sinds 2021 voegt het steeds meer organic en eco kwaliteiten toe aan de collectie. Dus houd je van organic en eco dameskleding? Blijf Another Label dan volgen op de webshop van Klup De Dag.

ANOTHER LABEL EN KLUP DE DAG

Toen wij begonnen met KLUP DE DAG in Leeuwarden werden we op het gebied van dameskleding als snel getipt over Another Label. We schreven het merk op ons lijstje met merken voor dameskleding en begonnen onze ontdekkingstocht. Toen wij eenmaal bij het agentschap waren, kwamen we om eerlijk te zijn voor Second Female, toch besloten we voor Another Label te gaan. We vonden de collectie daar zo cool, zo tof, fris en zo vrouwelijk. Tot de dag van vandaag hebben we daar nog nooit spijt van gehad! We hebben inmiddels al zo veel vrouwen blij gemaakt met de dames jurken, de mooie pakken, de rokken en al het moois wat Another Label in haar collecties heeft zitten. Wij zijn fan en zullen dat blijven!

KLUP DE DAG is een Multibrand Store gevestigd in Leeuwarden en Groningen. In onze winkels en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot Samsoe Samsoe jurken voor Dames. Je vindt het in onze kledingwinkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de ANOTHER LABEL collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Samsoe Samsoe, Vagabond en Thinking-Mu.