SHOP BIRKENSTOCK

Al sinds de 19e eeuw toont de familie Birkenstock een toewijding voor de kunst van het orthopedisch geïnspireerd schoenmakers vak. Birkenstock vindt eigenlijk zijn oorsprong in Johann Adam Birkenstock, in 1774 geregistreerd als Schoenmaker in de plaatselijke kerkarchieven in het kleine dorp Langen-Bergheim. In 1896 ontwikkelde Johann’s achterkleinzoon Konrad Birkenstock de eerste voorgevormde binnenzool voor gebruik door schoenmakers bij de productie van op maat gemaakt schoeisel. In datzelfde jaar ontwikkelde Konrad ook het ‘voetbed’ en opende hij twee schoenenwinkels in Frankfurt, waar hij zijn inlegzolen bleef maken en verkopen.

Vele studies, boeken en andere ontwikkelingen later ontstond de uiteindelijke Birkenstock zoals we deze tegenwoordig kennen, iedereen kent deze Birkenstock schoen of Birkenstock sandaal inmiddels. Uiteraard met de bekendste modellen de Birkenstock Arizona en de Birkenstock Boston. Beide zijn dan ook zeker bij KLUP DE DAG te vinden! Zo hebben we een vegan leather Birkenstock in het zwart maar ook Birkenstock in Suede. Hadden we eigenlijk al vermeld dat Birkenstocks super comfortabel zijn? Bij deze.

De Birkenstock dames en de Birkenstock heren collectie wordt vanaf de zomer 2021 flink uitgebreid bij KLUP DE DAG. Houdt daarom onze webshop goed in gaten.

BIRKENSTOCK EN KLUP DE DAG

Eigenlijk zag je vroeg in 2020 dat Birkenstock weer groot ging worden, in alle lookbooks van de mooie merken die wij verder voeren zagen we ze terug komen. Birkenstock in suede uitgevoerd en vooral het Birkenstock Arizona model. We hielden het niet langer vol, we moesten dit product zo snel mogelijk toevoegen. Zo gezegd zo gedaan.

KLUP DE DAG is een Multibrand Store gevestigd in Leeuwarden en Groningen. In onze winkels en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod in sweaters, shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot Samsoe Samsoe jurken voor Dames. Je vindt het in onze kledingwinkel of op de webshop van KLUP DE DAG

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de ARTE ANTWERP collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl of stuur ons een DM via Instagram.

Spot ons in real life:

Klup De Dag Groningen

Klup De Dag Leeuwarden

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;

Clarks Originals, Universal Works en Law Of The Sea