SHOP ELVINE

Het onvoorspelbare weer, de haven en een gevoel voor humor: Het DNA van Göteborg zit in het bloed bij Elvine. Zo creëren ze stevige en functionele winterjassen. Subtiele ontwerpen met een flinke dosis vernuftigheid. Klaar om de elementen te trotseren. Met andere woorden, verfijnde kleding voor onbedorven gedrag dat past bij bij het leven buiten in plaats van op de catwalk.

Elvine is in 2001 opgericht in Göteborg in Zweden. Het merk heeft zicht ontwikkeld als een echte jassenmaker die bescherming bieden tegen alle extremen die het weer ons tegenwoordig biedt. Vooral in Göteborg kan het ene moment de zon schijnen, een uur laten de regen uit de wolken dalen om er even later nog een flinke wind aan toe te voegen, dan is het nodig om zo’n functionele jas of winterjas te dragen. Uiteraard bieden de jassen ook bescherming tegen de kou! Want een Elvine winterjas zal jou nooit in de steek laten. Tegenwoordig bevatten de meeste Elvine winterjassen ook stretch wat het draagcomfort nog eens versterkt en de jas dus nog functioneler maakt. Een Elvine winterjas is dus comfortabel, weer en wind dicht, bestand tegen kou en zijn vaak licht van gewicht. Wat wil je nog meer?

STERKE ELVINE ITEMS:

– Elvine Cole Winterjas Heren
– Elvine Thames Winterjas Heren
– Elvine Barnard Winterjas Heren
– Elvine Bror Puffer Winterjas Heren
– Elvine Memy Winterjas Dames
– Elvine Tiril Winterjas Dames
– Elvine Nette Winterjas Dames

Los van het functionele kun je Elvine ook betitelen als een merk dat duurzame kleding ontwikkeld. Zo zijn de winterjassen bijvoorbeeld op een eco-vriendelijke manier geïmpregneerd en maken ze in de kleding ook gebruik van eco-katoen.

ELVINE EN KLUP DE DAG

Wij vinden Elvine in de breedte ontzettend mooie en sterke producten ontwikkelen. Zelf ondervonden we altijd jaren plezier van onze winterjassen. Daarom besloten we ook zo snel mogelijk met hen samen te gaan werken. Met heel veel plezier reizen wij altijd af om op inkoop te gaan bij het fijne agentschap dat de distributie doet. De fijne mensen die er werken in combinatie met het mooie product maken het werken met Elvine voor ons tot een waar feestje. De jassen vind je misschien wat aan de dure kant, maar geloof ons: deze gaan jaren mee. Duurkoop is goedkoop, tel uit je winst en nog meer van dat soort kreten, wij zijn trots op Elvine in ons assortiment.

KLUP DE DAG kan je als winkel bezoeken in Leeuwarden, dus woon je in Friesland of in de omgeving van Groningen: Je vindt ons in Leeuwarden! In onze winkel en op onze webshop vindt je een uitgebreid aanbod sweaters, t-shirts, jeans en accessoires in zowel de heren collectie als de dames collectie, van streetwear tot dressed en smart casual stijlen. Van witte sneakers tot hoodies, van Levi’s spijkerbroeken tot dames jurken. Je vindt het in onze kledingwinkel of op de webshop van KLUP DE DAG.

In september opent Klup De Dag in Groningen!

Heb je vragen over de collectie, beschikbaarheid of pasvormen van de ELVINE collectie? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@klupdedag.nl

We denken dat je de volgende merken ook interessant zal vinden;
Brixtol, Olaf Hussein, Carhartt Wip en Denham.